Nieuw: puppycursus vanaf maandag 18 juni

Een pup een goede start geven is van groot belang omdat dit bepalend is voor de rest van zijn leven. Als u dingen nu op een goede manier aanleert, hebben u zowel als uw hond daar veel plezier van. Leer op een ontspannen manier in de puppycursus hoe u een goede basis legt en probleemgedrag voorkomt

Wat houdt het in?

De puppycursus bestaat uit een pakket van 8 lessen van 1 uur. Deze lessen zijn vooral gericht op socialisatie, motiveren juiste gedrag en voorkomen probleemgedrag.

Enkele voorbeelden: het laten wennen aan vreemde mensen en andere honden, lopen met ontspannen lijn, hierkomen, op de juiste manier samen spelen, bijten in handen en/of kleding afleren.

 

Er zal elke week ook een stukje theorie over puppygedrag verteld worden in de cursus. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Als het verantwoord is mogen de pups samen spelen. Ook worden er fun-oefeningen en spelletjes gedaan die de band met uw pup versterken.

Voor wie is de puppycursus?

Deze lessen zijn met name aan te bevelen voor eigenaren die voor het eerst een pup in huis hebben. Maar de puppycursus is uiteraard ook leerzaam voor de meer gevorderde hondenbezitters. Daarbij is het natuurlijk gezellig en leerzaam omdat u met andere puppy eigenaren ervaringen kunt uitwisselen.

Er worden maximaal 6 pups in de groep toegelaten. Hierdoor krijgt u optimale aandacht en uw pup raakt niet  snel overprikkeld. U hoeft u tijdens de les niet lang te wachten op feedback en begeleiding tijdens het oefenen.

Aanmelding en kosten

De puppycursus vindt plaats vanaf maandag 18 juni van 19.00 – 20.00 uur op het trainingsveld aan de Swentiboldweg te Geleen. Bij regenachtig weer kan er binnen getraind worden. U betaalt €75,00 voor 8 lessen, dit is inclusief een puppypakket.

Heeft u interesse in de puppy lessen? Bel 06-44732439 of mail info@hondenbureausamba.nl

Vorig bericht
Hier komen met plezier, het is mogelijk!
Volgend bericht
Hondenspeeltjes die niet stuk gaan

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Ilse de vet
  18 maart 2018 19:00

  Tot wanneer kunnen de puppy cursussen .? Onze hond is nu 5 maanden. Willen toch met hem een cursus volgen .

  Beantwoorden
  • Normaliter neem ik een half jaar als richtlijn. Dus dat kan wel, ligt er ook een beetje aan ras en grootte van de hond. Mail me anders bij interesse even je telefoonnr. dan kunnen we even overleggen.

   Beantwoorden
 • Angela Palmen
  11 april 2018 16:17

  Onze pup krijgen we pas begin mei wanneer is dan de eerst volgende cursus weer????

  Beantwoorden
 • Beste Angela, deze cursus duurt tot begin juni. De nieuwe cursus zal 1 of 2 weken daarna starten. Het is ook altijd mogelijk om de puppycursus als individuele cursus van 4 lessen bij je thuis te doen. Laat het gerust weten als je meer informatie wilt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu