Nieuw: puppy-start lessen op de woensdagmiddag

U kunt bij de puppy-start lessen elke week instromen in de lopende lessen. Het zijn 4 lessen die letterlijk bedoeld zijn om uw pup een goede start te geven nog voordat je aan de puppycursus begint. 

Wat houdt het in?

De puppy-start lessen bestaat uit een pakket van 4 lessen van driekwartier. Deze lessen zijn vooral gericht op socialisatie en het voorkomen van probleemgedrag.

Enkele voorbeelden: het laten wennen aan halsbandje en riem, voorkomen dat de pup spullen vernielt, op de juiste manier samen spelen, bijten in handen en/of kleding afleren.

Er zal elke week ook een stukje theorie over puppygedrag verteld worden. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Als het verantwoord is mogen de pups samen spelen. Ook worden er fun-oefeningen en spelletjes gedaan.

Voor wie zijn de puppy-start lessen?

Deze lessen zijn met name aan te bevelen voor eigenaren die voor het eerst een pup in huis hebben. Ze kunnen ter overbrugging dienen voordat u aan de puppycursus begint. Maar ze zijn ook als losstaande lessen te volgen.

Er worden maximaal 6 pups in de groep toegelaten.

Aanmelding en kosten

De puppy-start lessen vinden elke woensdag om van 15.00 – 15.45 uur plaats op het trainingsveld aan de Swentiboldweg te Geleen. U betaalt €35,00 voor 4 lessen, dit is inclusief een puppypakket.

Heeft u interesse in de puppy-start lessen? Bel 06-44732439 of mail info@hondenbureausamba.nl

, , ,
Vorig bericht
Gratis infomiddag “Waarom doet mijn hond zo?”
Volgend bericht
Nieuw: Hondenspellen aan huis

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu